Forever Alone

The Disclaimer





Hello and Welcome to my Blog . Have a nice day , mulakan baca dengan Bismillah , dah habis baca , tolong Akhiri dgn FOLLOW . Hihi :)
Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed




Darnn ! Exam is coming again !


Tuesday, 12 March 2013 Tuesday, March 12, 2013

Assalamualaikum guys ! Last weeks aku dh start OTI 1 act. Tp harini bru nk post kt sini, hui2. Penat oih klu jd budak Pmr ni haa, nak2 pulak aku last batch pmr this year! Tension kot , bulan 2 baru je habis exam , ni dah ade pulak exam bulan3 . Aish , agak tertekan. But its oky la , esok dh last paper . Haha , no worry sgt hui2. Btw kann2 , dlm minggu ni kn dh dua pljar bru msuk skolh aku. Aduh , macho2 lak tu. Astaghfirullahalazim :p hihi gedik lak aku ni . Ada pljar bru gak msuk kls aku. Muka dia bole laaaa.. Haha. Tp yg kls sbelah takyah ckp ah , punyalah macho , kacuk cina kot. Act ada dua pljr bru . Satu msuk kls aku , satu lg kls sbelah aku. Td kan2 time rehat kan2 , aku terserempak dgn my crush . Ala crush lme ni , time form1 kot dia crush aku. Haha , timr form1 dlu kecik2 lg , aku ajk die couple. Haha bongok gile time form1 dlu . Last2 dia tolak , mybe dh ada yg punya. Sbb dlu masa f1, ramai jugak yg suka dia. Muka dia bolee laa.. Mata dia cute skit. Dia nmpk macho kalau senyum . Hihi :D tp kan nk jdkn cite , bile terserempak dgn die , kwn die asyik sebut nama dia . Sebut mcm nk perli jer , mcm kwn2 die thu lak aku nk kt die dlu . Aishh .  bukan skli kot kwn2 die wt cmtu . Stiap kli trserempak dgn die msti kwn die buat cmtu , gila agaknya. Haha. Kk r , aku nk tidur ni. Esok kne bgun awal sihh , kul5 study. Ayaya , kk gudnite.